Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är jag, du är du. Det är det som gör att vi är unika.
Kategorier
Länkar

« I princip sett.. | Joker »

Största last
granstroms | 26 Juli, 2007 10:11

Igår kväll satte Thomas ner på fåtöljen med en chips påse. Det är hans största last - att äta chips.

Att äta chips är hans stora svaghet, han äter dem istället för att dricka öl. Istället för övriga godis och andra goda snask. Men problemet med chipset är att jag själv äter inte chips så särskilt mycket. Jag är inte direkt glad för att få kladdiga fingrar efter all kryddor och lukt som finns inut i chipspåsen. Så finns det stora påsar, för stor för en person!

I allafall satt Thomas på hans favorit fåtölj (som övrigt är sönder) och mumsade chipset. Då helt utan föraning sa han till mig:
Den här påsen blir min sista chipspåse på hela året ut.

Jag stirrade på honom och utbrast högt, allvarligt? Han nickade bara och tog ännu en chipsbit från påsen och åt den sakta. Precis som han verkligen ville njuta av smaken och få känna den i hans mun.

Du får 1.000 kr av mig den 24 dec om du fixar det!

Omedelbart efter min påstående fick jag upp en stor bild framför mig. Kung Gustav Vasa som pryder på sedeln. Jag får väl gå in till banken för att lösa ut tusenlappen.

Så sa jag, nej rättare skrek jag nästan. Jag var rädd om han skojade bara och jag var beredd på att han skulle bli förskräck av tanken att sluta att äta chips så lång tid.

Thomas nickade bara. Han tog min påståendet på allvar, han visste att jag menade allvar och att jag inte skämtade. Han tittade på mig bara och svarade OK. Vi tog hand på hand.

Vi får se om han grejar det :D !

På återseende.


 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Linba | 26 Juli, 2007 13:17

Heja Thomas!! Hoppas Thomas lyckas sluta äta chips :) Kramar

(no subject) [Reply]
Malin | 26 Juli, 2007 14:13

Ja, det är en stor utmaning! Jag VET hur det känns att sluta att någonting. Lycka till Thomas och hoppas du lyckas med att sluta med ditt största last. :-) KRAM

(no subject) [Reply]
Catti | 27 Juli, 2007 10:47

Håller tummarna för Thomas!! Skulle även berätta att bilderna från Matilde o björns besök nu fungerar. Dumma jag som satt in ett Ö i html texten *skäms*

Chips [Reply]
yelvawahlgren3@hotmail.com | 27 Juli, 2007 19:55

Är där noget goder?. Mej Chips är det godas jag ved. så det så. KRAM på dig Thomas och lycka till. Hälsing från din Svärmor.

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage