Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är jag, du är du. Det är det som gör att vi är unika.
Kategorier
Länkar

« Vägen förbi 3 cacher | Ooops! »

Thomas leksak - ger kul äventyr
granstroms | 09 Juli, 2007 18:50

På vägen hem från Norge ville vi se om det fanns en enklare väg hem till Sjöbo. Om vi kunde slippa att köra på E6 ända ner till Lund, men den var den snabbaste väg hem enligt Thomas mobiltelefon som har GPS funktion med Tomtom vägnavigator.

Strax efter Halmstad dök en skylt upp HÄSSLEHOLM och jag skrek till Thomas vi kunde ta den väg mot Hässleholm. Så skulle vi kunna ta mot Sjöbo via Höör. Sagt och så gjorde vi det, tog en kraftig gir från motorvägen för att köra in på den väg. Samtidigt som jag knappade på Thomas GPS efter den kortaste väg hem, vilket som visade sig att vi tog ett rätt beslut.

När vi kom till Perstorp och skulle fortsätta på huvudsleden trodde jag, men gps:en sade annat. Att vi skulle ta till höger in mot centrum. Det var då allt började att spåra ur.

Vägen blev mindre och smalare. Vägen blev lurigare och märkligare. Vi förlitade oss på tekniken och fortsatte att följa vad som visade på displayen. Till slut hade det gått alldeles för långt! Det var då vi tackade gudarna att det inte regnade så förfärligt som dagen före och att vägen var torrt och nästan framkomlig.

Visserligare var vägen kortare men otroligt längre tid tog det att komma hem. I fortsättningsvis ska vi alltid välja den snabbaste väg hem!

På återseende!


 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Malin | 09 Juli, 2007 18:54

Är tekniken alltid bäst att följa efter??!! Det tog nog ett par timmar extra för er ... Kanske ska ni använda gammal vanlig hederlig vägkarta ibland? KRAM

(no subject) [Reply]
Linda | 09 Juli, 2007 19:11

Ullis vilka äventyr ni är med om...det här sista äventyret va ju riktigt roligt ...alltså kanske inte för er men jag ler när jag läser och ser bilderna och du skriver så bra oxå ..kanske det är bättre att hålla sig på dom lite större vägarna nästa gång än på kostigarna i skogen*ler*
Kram kram Linda

Tjo [Reply]
Fredde | 10 Juli, 2007 06:28

Bäst är ta den snabbaste vägen hem än den kortaste.
Tur ni kom hem.

(no subject) [Reply]
Jenny | 22 Juli, 2007 11:54

Vilken äventyr ni haft. :)

Hoppas att ni har en skön semester. Vi har det härligt här. Efter två veckor med mulet och regn så har solen tittat fram nu. Riktigt härlig väder idag! Trots det så ska jag och Johan på bio kl 3. ;p Ska se på den nya HarryPotter filmen.

Kramar

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage