Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är jag, du är du. Det är det som gör att vi är unika.
Kategorier
Länkar

« Skyddskläder | The Holiday »

Boktips
granstroms | 31 Mars, 2007 18:51

Hanteringen av Odöda
Författaren: John Lindqvist Ajvide

Förra veckan när jag besökte en väninna frågade jag henne om hon inte hade någon bra bok att rekommendera. Min motivation för att läsa en riktig bok hade verkligen rasat neråt, plötsligt hade jag svårt att hitta en bra bok som man verkligen fastnar.

Dessutom dök det svenska skribenter överallt och jag hade bara så svårt för att läsa deras tråkiga böcker.

Jag saknade riktigt skräck, thriller och spännande böcker... Såna böcker har varit väldigt brist på de sista åren tyckte jag.

Hon tog fram en bok, tyvärr en svensk författare, men titeln fångade mig och jag tänkte att jag måste ge denne Svenne en chans. Till min överraskning var boken faktiskt bra! :)

Döda människor i Stockholm vaknar upp. De kallas för omlevande. Boken har olika personkaraktärer som jag tyckte om, de personer med olika bakgrund och har en gemensam nämnare och det är att de förlorat någon kär person. Plötsligt får de en chans till att få tillbaka dem. När en människa dör, så blir ingenting sig lik efter Döden.

Tack Christin för jag fick låna din bok. Nästa gång jag kommer till Finspång får du tillbaka boken :).


 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Malin | 31 Mars, 2007 19:10

Välkommen hem igen och det måste kännas skönt att få stanna i Skåne i några veckor nu. Kul att du uppdaterat bloggen och jag kan nog gissa fram vilken fordon du beställt och har ni sålt ert hus ännu eller? Kram

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage