Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är jag, du är du. Det är det som gör att vi är unika.
Kategorier
Länkar

« Strålande vårväder! | Ljuvliga vårtecken »

Jag saknar min hund mer än min karl...
granstroms | 15 Mars, 2007 18:40

Verkar som Fröken Ur tagit det lugnt denna vecka, tidsvisare hade på något sätt gått sakta och hela veckan har tiden gått jätte långsamt.

Jag njuter av naturen som finns här, all mina lediga stunden är jag ute och promenerar i skogen. Då saknar man min hund som kan hålla mig sällskap under flera timmars promenader. Då tänker jag jämt hur han skulle göra ute i skogen. Där skulle han ha sprungit iväg, där skulle han ha kissat och där skulle han ha rullat runt så att barren flyger upp i luften.

I Sjöbo finns det många strövområden, det är vad vi kommer att göra till sommar. Utforska och leta efter våra smultronsställena. Självklart kommer kamera att tas med överallt, tillsammans med en kaffetermos.
Snogeholm, Vomb, Sövde och med mera...

Nu längtar jag ännu mer till flytten. Min karl hade skickat SMS till mäklaren och frågat om det finns någon möjlighet att få tillgång till garaget där vi kan ställa undan våra flyttlådor och möbler.

På återseende!


 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Malin | 15 Mars, 2007 21:08

Ja, håll ut... imorgon är du hemma igen! Ja, det låter spännande och verkligen kul att ni har något nytt framför er. Kanske man kan få följa med på promenader ibland även om jag inte har hund... kram

(no subject) [Reply]
Jenny | 16 Mars, 2007 11:49

:) Förstår dig! Ibland saknar jag Fanny. Min gamla hund. Synd att jag var tvungen ge bort henne. :( Saknar våra låånga promenader i skogen. Synd att barnvagnen är lite klumpig att ta med i skogen. Jag får leta efter en bra stig där man kan promenera med vagnen. Kanske du vet var? Kram

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage