Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är jag, du är du. Det är det som gör att vi är unika.
Kategorier
Länkar

« Bluff? | Trädgården »

Mera jobb
granstroms | 10 Mars, 2007 14:04

Slutet på augusti månad - 2006 fick jag en tjänst som re/habliteringsassistent för resurscenter Mo Gård AB. Hela hösttermin fram till slutet på januari 2007 var min arbetsplats på Mo Gård i Finspång. Jag hade totalt kört hundratals mil varje måndag och stannat där under veckodagarna och seda kört hem varje fredag. Jag trivdes väldigt bra däruppe, härliga arbetskamrater och fantasikt natur. Det som var mest jobbig var att lämna mitt hem, min make och mina hundar. Men veckodagarna gick fort och helgerna var alldeles för kort.

Stora Beddinge - Mo Gård

Plötsligt var stora dagen D här, min arbetsplats förflyttades ner till Vollsjö-Fränninge i Skåne. Äntligen fick jag mina skånska och underbara arbetskamrater.

Tyvärr hände det någonting oförutsägbart och återigen ser det ut som någon av oss ska fortsätta med pendlande till Finspång. På måndag är det jag och en arbetskamrat som köra dit.

Jag ställer upp för jag tycker om att hjälpa andra människor. Däremot fick jag ett SMS igår som gladde mig mycket, det är därför jag älskar mitt jobb. Jag ger och får tillbaka...

"....Du ska veta att jag är glad över att ha träffat dig. Så mycket omtanke, glädje och energi du delar med dig....."

Risken är stor att jag kommer att inte kunna blogga så mycket under veckodagarna.

Ta väl hand om er!


 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage