Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag är jag, du är du. Det är det som gör att vi är unika.
Kategorier
Länkar
granstroms | 30 Maj, 2007 08:47

 #
Hundarnas dagbok..
granstroms | 29 Maj, 2007 10:48

Nu är hundarnas dagbok uppdaterad. Där finns en fin bild på Thomas och Pinky som är värt ett besök.

Dagboken finns i min hemsida, http://www.gangland.biz men här kommer en direktlänk dit: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pinky

På återseende!


 #

Husbesiktning genomförd
granstroms | 26 Maj, 2007 08:35

"Det är ett fint gammalt hus som renoverat på rätt sätt" sa besiktningsmannen till Thomas. Han blev mallig efteråt. Men jag tror ändå det måste kännas väldigt skönt för honom att få någon bekräftelse av en professionell och kunnig person att han gjort rätt i allting. Han är självlärd, han tog reda på fakta och grundarbeten i Internet och böcker. Man får mycket genom diskussioner vilket som Thomas fick, han är aktiv på ett forum som handlar allt om hus och trädgård.

Stora Beddinge 363 fick inga större anmärkningar.

Köparna har betalt in handpenning och vill ha huset senast 1 augusti. Men får de sin lägenhet sålt tidigare, får de huset tidígare också.

På återseende!


 #
Presentation av Joker
granstroms | 24 Maj, 2007 10:38

Nu har jag en katt, en underbar och väldig social katt. Hans födelsenamn var Oddy på grund av hans ögon som är oddeye (tvåfärgade ögon). Vi hade grubblat hit och dit vad han skulle kallas för....

Jack, J.W, D.W, John... Så fick det bli Joker till slut. Jag hade tänkt ge det namnet till min nästa hund men det skulle dröja en massa år dit innan vi får hem en ny hanhund ;).

Joker är en rolig katt, han är väldig lekfull och mycket framåt av sig. Igår gick jag ut med honom med selen, till en börja skuttade han upp och ner eller rullade på gräsmattan... Sen sprang han efter mig eller Vito.

Det skulle ej förvåna mig att Joker en dag tror att han är en hund, eller att mina hundar är egentligen katter.. :D

På återseende!


 #
Imorgon gäller det...
granstroms | 24 Maj, 2007 10:37

Vi får veta hur det blir av med Stora Beddinge 363 imorgon!


 #
Sanden rinner genom tidglaset
granstroms | 24 Maj, 2007 10:33

Jag har varit hemma eller jobbat. Vi har fått bredband här hemma. Men ändå har jag bara inte haft lust att blogga på grund av några saker.

Tydligen har jag fått någon slags svacka i mitt liv, allting går inte som jag vill just nu. Inte heller som planerat heller. Det enda jag kan säga nu att jag ber om ursäkt, men som jag sa en gång till någon betydelsefull person att man kan inte säga förlåt för mycket för då kanske man inte menar det slut.

Det är så mycket som rör i mitt huvud... :)

På återseende!


 #
Världen är så liten
granstroms | 10 Maj, 2007 19:23

Igår var Thomas hos mäklaren för att träffa den eventuelle köpare till Stora Bedinge-huset. Först ville de göra en husbesiktning innan de betalar för huset. Köparens sambo berättade att hennes mormor bodde på Tunnelgatan 3 i Sjöbo... Hoppsan...seo norwich


 #

Ny optik
granstroms | 06 Maj, 2007 07:12

Nu har man fått en ny optik, fish-eye optik som jag beställde från Ryssland. De skickade paketet 12 eller 14 april och paketet anlände 3 maj. Vilken lång tid det tog med transporten :D..

All brukanvisningar var på ryska och optiket är helt på manuellt. Jätte ovant och spännande. Optiket är rolig, bilderna blir fantastiska och spännande. Tyvärr kan jag inte visa några bilder här när jag sitter på jobbet. Men länkar till en annan bild om ni undrar vad en fish-eye optik är för något...

(Googlar...)


Bildkälla: http://anders.hultman.nu/

Jag är som sagt medlem i www.fotosidan.se och sökte där efter bilder som var tagna med exakt samma optik från Ryssland som jag har.

Stora bilder så därför länkar jag dit istället:

Fotografen Patric Söderström: http://www.fotosidan.se/obj/photo/7d/7d670f5efd4effe6671756bc5782efae.jpg

Fotografen Tobias Martinsson:
http://www.fotosidan.se/obj/photo/3fdd93ae387cd.jpg

Fotografen Daniel Wahlberg:
http://www.fotosidan.se/obj/photo/5ccf5baa1598f4d253200fa6b0a20c66.jpg

Jag hoppas att jag kan publicera mina bilder här snart. Fick en del klockrena bilder på Vito med fisheye.

På återseende!


 #
Vardagsrummet
granstroms | 04 Maj, 2007 17:25

Jag har börjat att måla de elementen vita, dock är det hälften kvar att målas där. Till helgen hoppas jag att vi kan tapetsera väggarna, det hade varit ett stort slit med att ta bort de gamla tapeterna, spackla 2 ggr på hela väggarna och även slipa dem...

Spånskivorna är nu ditlagda på golven så vi kan lägga golv när vi tapseterat.

Imorgon ska jag på ett växtloppis. Det ska bli kul med lite nytt, jag såg en annons på Skånska Dagbladet om att det ska vara ett växtloppis i närheten av Sjöbo. Så kanske man kan göra en del fynd bland växter och krukor? Hoppas det... Om någon vill hänga med så är det bara att skicka ett SMS ;).

Våra växter som stod i Stora Beddinge är nästan uttorkade och döda.. Jag sörjer... Jag hoppas verkligen att vi kan få hem dem snart, så de får kärlek och omsorg...

Trevlig helg!


 #
Ett allvarligt fel..
granstroms | 04 Maj, 2007 17:22

... Passar på att blogga litelite grann när det är lugnt här på jobbet. Internet kommer att dröjas ännu ett tag till. Telia har upptäckt ett allvarligt fel på access eller på ledningen, så de får skicka ut en tekniker igen för att fixa till felet.

Trots det har vi inte saknat Internet hemma, vi har det fullt upp hemma. Alltid något att göra :D . Men ibland saknar jag en halvtimma på kvällen att kunna uppdatera min hemsida, blogga både här och på hundarnas bloggsida och kunna svara mina mail i lugn och ro.

På återseende!


 #